«90% of MILLIONAIRES
BECOME SO THROUGH
OWNING REAL ESTATE»

Vastgoed voor expats,
de beste return on investment

Contacteer ons via 02 679 00 00
of vraag hier meer informatie aan.

Vastgoed en expats:
een geslaagde
combinatie

Vastgoedinvesteerders op zoek naar een hoog rendement, komen al snel uit bij Brussel. De expatniche biedt de interessantste return on investment. Bovendien zijn expats een graag gezien huurderspubliek. Hun werkgever is een betrouwbare betaler en telt prijzen neer die makkelijk twee maal zo hoog liggen als in Vlaanderen. Waarom zou u ook geen graantje meepikken van Europa?

Ambassador Park rendeert

  • door de hoge huurprijzen - gemiddeld tussen de 800 en 2.400 euro per maand
  • door de grote vraag naar kwalitatieve huurappartementen in de buurt van de NAVO
  • omdat huurinkomsten nauwelijks worden belast
  • omdat vastgoed in Brussel, vergeleken met andere Europese grootsteden, nog zeer betaalbaar is en ongekende groeiperspectieven biedt op lange termijn
  • omdat geld lenen nog nooit zo goedkoop was
  • omdat uw geld in vastgoed 40x meer opbrengt dan op de spaarrekening
Meer informatie

Ambassador Gardens: een groene ligging voor een duurzame investering

Expats laten de keuze van hun vestigingsplaats beïnvloeden door de nabijheid van de werkplek, door de aanwezigheid van infrastructuur en een groene omgeving.

De prachtige parkappartementen van Ambassador Gardens liggen in een charmante binnentuin. Op een strategische verhuurlocatie voor expats: pal aan de nieuwe NAVO-gebouwen, vlakbij grote multinationals als Toyota, Canon en IBM én op een makkelijke uitvalsweg naar de luchthaven.

Na een hectische werkdag onthaasten in een rustige en groene omgeving, weg van het rumoerige centrum van Brussel? Uw huurders zullen onder de indruk zijn.

Eigen verhuurservice
gespecialiseerd
in expats

Locatie met bewezen resultaat

Omdat Skyline Europe via zijn verhuurservice betrokken partner blijft, wordt de locatie van projecten gekozen in functie van het verhuurpotentieel en de toekomstige meerwaarde. De ligging van Ambassador Park is specifiek gekozen, omdat de verhuur aan medewerkers van de NAVO en grote multinationals er zeer vlot en aan hoge huurprijzen verloopt. Met een gemiddelde bezettingsgraad van 98% bewees Evere eerder al een strategische locatie te zijn, met grote verkoop- en verhuursuccessen.

Skyline Renting tot uw dienst

De verhuurspecialisten van Skyline Renting regelen alle administratie en praktische zaken, zodat u zich met leukere zaken kan bezighouden. Met 20 jaar ervaring en 1.100 appartementen in beheer kennen ze de Brussels verhuurmarkt als geen ander. Door de bezettingsgraad van bijna 100% bieden zij u zekerheid voor een maximaal rendement.

Geld lenen was nog nooit zo
goedkoop, profiteer van deze
unieke kans

Contacteer ons voor meer informatie
of bel ons op 02 679 00 00

Skyline Europe, uw ervaren partner

U investeert voor uw dromen. Dat hebben wij bij Skyline Europe goed begrepen. Al 40 jaar lang schenken slimme investeerders ons hun vertrouwen, en genereert ons kwalitatief investeringsvastgoed op toplocaties het rendement om dromen waar te maken. Een opbrengst die écht waardevol is.

* Deze velden zijn verplicht